*klikkaa kuvaa, niin saat sen suurennettua

TÄRKEÄTÄ ON ONNISTUA RAKENTAMISESSA

Rakennuslupasuunnittelu ei ole aina vain puhtaaksi piirtämistä, vaan täytyy huomioida yksityiskohdat jotka lisää toimivuutta, huomioida rakennusmääräykset, talotekniikan vaatimukset, vaadittavat tilatarpeet eri toiminnoille ja tontin kaavamääräykset ja ilmansuunnat. Julkisivut suunnitella toimivaksi kokonaisuudeksi.
Lupakuvien tekijällä täytyy olla myös tarpeeksi tietoa rakenteiden kestävyydestä ja fysiikasta ettei rakentajalle tule suuria muutoksia ja yllätyksiä rakentamisen ja asumisen myöhemmissä vaiheissa.
Peruskorjaus- ja laajennus lupakuvien suunnittelussa rakenteiden toimivuus olemassa olevien rakenteiden ja valmiin ilmastoinnin kanssa  toimivuus, ettei tule ongelmia kosteudensuhteen.   Suunnittelutyöllä voi säästää myös työkustannuksissa tontilla ja tarvikkeissa. Suunnittelijan kokemus ja ammattitaito on tärkeässä osassa rakentamisen onnistumisessa.

RISKITÖNTÄ PALVELUA

Sovitun hinnan ja toimitusajan lisäksi täydennetään samaan hintaan lupapiirustuksiin viranomaisten vaatimia täydennyksiä.
Lisäksi saat 3d-piirustuksia julkisivu- ja pohjapiirustuksista, missä suunniteltu rakennus hahmottuu sinulle valmiina kuin valokuvassa.

KUN SINULLA ON AJATUKSIA - RAKENNUSLUPA VOIDAAN TOTEUTTAA

Yhteydenoton eli tarjouspyynnön perusteella voimme keskustella tarkemmin toiveista ja rakentamistarpeista. Luonnospiirustuksen perusteella , joka voi olla kopio tai oma hahmotelma, saat sitovan tarjouksen lupapiirustuksista.               Tarvittaessa voin tehdä karkean luonnoksen tai löytää jo valmiit piirustukset sopivasta rakennuksesta.
Tarkistat ja hyväksyt lupapiirustukset ja rakenteet enennen lopullisten lupakuvien piirtämistä.
Pohjapiirustuksesta ja julkisivuista tehdyt 3D- kuvat helpottaa hahmottamaan suunniteltavaa rakennusta paremmin. Rakennuksen korkeudet, materiaalit ja toimivat- ja turvalliset rakenteet sovitaan yhdessä ennen lupapiirustuksien tekemistä.    


OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ

PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY LISÄÄ